Fine Sushi

Fine sushi bar rođen je novembra 2012. sa misijom da pravi sushi kakav treba da bude – svež i jednostavan, ukusan zalogaj od hranljivih sastojaka. Par godina kasnije, u glavni uplovila je i topla selekcija popularnih japanskih jela kao što je ramen, udon, donburi, jakitori, tonkatsu Vinsku kartu je napravio Nenad Andrić (Vinovnik), a pored kraft i japanskih piva ovde se pravi i matcha čaj. U redovnoj ponudi je i sake, u toploj ili hladnoj varijanti.

Byblos

Restoran libanske kuhinje Byblos predstavlja mesto gde se mogu čuti različiti jezici, gde se puše nargile, uživa u ukusnoj hrani i orijentalnom plesu. Restoran je dobio ime po najstarije kontinuirano naseljenom gradu u svetu, severno od Bejruta, “Pariza Bliskog Istoka”. Libanska kuhinja je ukusna i izuzetno zdrava. Humus, sos od leblebija, babaganuš, jagnjetina, vrhunska vina čine njenu osnovu, a jela u restoranu Byblos u svakom pogledu odgovaraju onim koje biste dobili u Bejrutu.

Cafe Lavash

Meni restorana obezbediće vašim čulima senzacionalnu kombinaciju balkanskih, bliskoistočnih i indijskih ukusa interpretiranih na nov način, sa idejom da posetiocima izmeni pogled na hranu i ponudi sasvim nove gastronomske perspektive, sa receptima koji će vas osvojiti novim aromama i ukusima iz zemalja kao što su Liban, Turska i Iran. Inovativni enterijer „Cafe Lavash”-a, koji sofisticirano spaja duh tradicije sa modernom estetikom, potpisuje čuveni dizajn studio „Autoban” iz Istanbula