Steak & Pizza Dimitrije

U ponudi ovog restorana su vrhunske pice i mesa koja su odležala od sedam do 40 dana pre nego što su izašla pred gosta. Iako je lokal mali, kuhinja je opremljena po visokim standardima. Meso se peče u mibrasa pećnici koja omogućava namirnicama da tokom obrade zadrže svoj autentični, sveži ukus i miris, dok pica izlazi iz peći na drva. Vinska karta broji 50 etiketa i sva vina služe se na čašu

Submarine Burger

Submarine Burger je otvoren u Beogradu u novembru 2015. godine. Burgeri iz ove, danas veoma popularne kuće nastaju od prirodnih, organskih, lokalnih i domaćih sastojaka, koji se spremaju na tradicionalan način, a služe u savremenom i opuštenom ambijentu, a na  meniju su i lepljiva rebarca. Pošto u Submarine burgeru veruju da zdrava hrana mora biti i ukusna, pored burgera iz ponude izdvajaju i super-salate i organske sokove. Tu su, naravno, i domaća kraft  i najslađi dezert za prilike kada odlučite da „zgrešite“ – Sugar Daddy.