St. Mark’s Place

Restoran St.Mark’s Place nalazi se na platou ispred Crkve Svetog Marka. Kuhinju je postavio kuvar Vlada Simić, a hrana je, kažu, internacionalna s primesama nacionalne. Doručak se služi do podneva, a na meniju su razne vrste omleta, pileća džigerica i engleski doručak. Jelovnik je vrlo širok, a u njemu posebno mesto zauzimaju burgeri, piletina u kornfleksu, Karađorđeva šnicla i grilovana hobotnica. Od poslastica tu su torta od maka i cheese cake od nutele. Vinska karta broji 140 etiketa iz čitavog sveta.

Credo

Na prvom spratu Courtyard by Marriott Belgrade City Center hotela, nalazi se Credo restoran i bar koji svojim gostima omogućava da uživaju u izvanrednoj ponudi, uz najlepši pogled na srce grada, na Trg Republike. Kvalitet hrane koju sprema šef Nenad Jovanović je bez kompromisa – svakog dana biraju se najsvežije namirnice vrhunskog kvaliteta kako bi zadržali autentičan ukus jela iza kojih stoje majstori internacionalne kuhinje

Saint Ten Hotel

Fuzija modernih i tradicionalnih ukusa će zagolicati gurmane i sva njihova čula. Uz vrhunsku uslugu i ljubav prema kuvanju glavnog kuvara – Marija Dardića, Beograd uživa u autentičnoj i elegantnoj atmosferi fine dining restorana. Na meniju restorana Sanctus je vrlo ozbiljna ponuda odležalog mesa, od zrelog bifteka sa tartufima i foie gras paštetom, rib eye odrezak od Black Angus govečeta, iberijska pata negra, kao i wagyu govedina iz Australije. Tu su i specijaliteti od tune, lososa i račića, ravioli sa junećim repom u sosu od rena i mnoga druga znalački odabrana jela.

Apetit Bar

Fine dining restoran Apetit Bar otvoren je u decembru 2016. godine u srcu novobeogradskog A bloka.  Autentičan dizajn, sofisticiran ambijent,  urbana atmosfera kojom odiše i posvećenost apsolutno svakom detalju usluge zajedno omogućavaju kompletan gastronomski doživljaj. Osim gastronomskih čarolija, uključujući i kolače koji i najizbirljivije gastronome momentalno sele u rajske vrtove, u laundž delu može se uživati i u bogatoj selekciji vina, premijum alkoholnih pića i koktela.

The Square

Besprekorna usluga, elegantna atmosfera i bogata selekcija vina i raznovrsnih pića iz celog sveta, slaže se sa vrhunskom, savremenom, evropskom kuhinjom restorana The Square, koju potpisuje Ajk Cimer, dobitnik Mišelinove zvezdice. Ajkova kuhinja je monolitna i beskompromisna u svom izrazu. Temelji su joj u francuskoj nouvelle cusine: svedena je u broju sastojaka, a spektakularna u izvedbi, što The Square čini veoma bitnom tačkom na beogradskoj gastro mapi

Little Bay

Little Bay je restoran u operi ili opera u restoranu, izaberite sami. U samom začetku operskih kuća i pozorišta, posetioci su imali zadovoljstvo da u toku koncerata i predstava konzumiraju hranu i piće i time upotpune i zaokruže hedonistički ugođaj. Little Bay je projektovan i građen sa ovom idejom vodiljom na umu i ima formu malog baroknog pozorišta. Little Bay je dobitnik TripAdvisor The Certificate of Excellence Award 2012 i 2013 i uvek je rangiran medju deset najboljih restorana u Beogradu